ITÄMÄEN TALO taide- ja tapahtumakahvila

UUTISIA

https://itamaentalo.fi/

Itämäen talo on Virpin, Pihlan ja Vienan, eli äidin ja kahden tyttären yhteinen taide- ja tapahtumakahvila kesän 2023 ajan.  Talo sijaitsee Seinäjoen, Heikkilänmäellä. Itämäen talo on vuonna 1795 rakennettu tunnelmallinen pohjalaistalo. Talossa on Keltaisen keinutuolin ja Pihlamatleenan taidepuoti. Pidämme talossa erilaisia tapahtumia ja järjestämme juhlia ja kahvilapäiviä. Vienan yritys Naurava naapuri tarjoaa leivonnaisia, ruokaa ja kioskin. Ilmoitamme sivuillamme ja somekanavissamme erilaisista tapahtumista, jotka alkavat vappubrunssilla toukokuun 1. päivä.

Heinäkuun 5.- heinäkuun loppuun kahvilamme on auki joka päivä. Talossa on paikat 60:lle juhlijalle. Jos haluat viettää talossa tunnelmalliset perhejuhlat, ota yhteyttä. p.0445520168

 

 

ESITTELYMME

Keltaisen keinutuolin Virpi mietti pitkään, miten juhlistaisi 10 vuotiasta taiteilijan uraansa. Oikeasti taiteilijajuhlan vuosipäivää on vaikea päättää, sillä hän on maalannut ihan pikkutytöstä asti, mutta taideyrittäjyyden 10- vuotispäivä tuli täyteen maaliskuun 1. päivä. Yhtäkkiä elämä tarjosi tällaisen mahdollisuuden, että pystyimme ottaa Itämäen talon meille kevääksi ja kesäksi 2023 toteuttaaksemme ihanan taide- ja tapahtumakesän! 

 

Pihla on kasvatustieteiden kandidaatti, pienen vauvan äiti. Hän asuu Oulussa puolisonsa Leopekan kanssa ja opiskelee opettajaksi Rovaniemen yliopistossa. Pihlan yritys Pihlamatleena on 7 vuotta vanha. Hän tekee taidetta ja graafista suunnittelua yrityksessään. Pihlan somekanavilla voi nähdä, millaisia kortteja, kutsuja ja logoja hän on suunnitellut. Pihla järjestää Virpin kanssa kesällä taideleirejä lapsille Itämäen talossa. Leirit ovat 2 päivän päiväleirejä. 

 

Nauravan naapurin Viena on aina tykännyt leipoa, kokata ja järjestää juhlia. Viena on toiminut yrittäjän myös 7 vuotta järjestäen erilaisia tapahtumia ja vuokrannut hattarakonetta lasten juhliin. Hattaraa on luvassa myös Itämäen talossa! Viena opiskelee yhteiskuntatietieteitä Jyväskylän yliopistossa. Viena aikoo tulla kesäksi Seinäjoelle puolisonsa Aleksanderin kanssa. Vienan vastuulla Itämäen talossa on kahvila ja ruoan valmistus. 

 

https://itamaentalo.fi/