Tilaustyöt

Taulut

Elämäsi tarina taiteeksi

Maalaan tauluja perinteisille taulupohjille ja kaikua ehkäiseville akustiikkapohjille. Tilaustyönä saat sellaisen taulun, jonka aihe, tunnelma ja värit tuntuvat omilta. Saat myös sen kokoisen taulun, joka on juuri sopiva siihen tilaan, mihin taulua ajattelet. Voit vaikka laittaa silmät kiinni ja miettiä, mikä paikka on sellainen, jossa rentoudut tai johon sinulla liittyy rakkaita muistoja. Voin maalata vihjeitä tästä paikasta abstraktiinkin tauluun. Vai haluatko tauluun hahmoina sinulle rakkaimmat ihmiset?

Toimi näin:

Teippaa maalarinteipillä sellainen alue seinään, kun ajattelet sopivaksi taulukooksi. Omat silmät kertovat, mikä on hyvä koko. Mittaa sitten tämä alue ja kerro mitat minulle. Teetän sopivan kokoisen pohjan. Laita minulle sähköpostia, whatsappviesti tai soita, niin ideoidaan yhdessä lisää.

Kun olen alkanut maalaamaan, lähetän sinulle taulusta kuvan jossain vaiheessa kommentoitavaksi. Voit kertoa, mitä muutoksia tai lisäyksiä siihen haluat.Jos et pidäkään tilaamastasi taulusta, sinun ei tarvitse ostaa sitä. Tärkeintä on, että taulu tuntuu omalta.

Perinteiset taulupohjat teetän kehystäjällä. Kiilapuut ovat suomalaista mäntyä. (Pieniä taulupohjia ostan joskus valmiina.)

Akustiikkataulut ovat Konton pintaturpeesta puristettuja taulupohjia.

Minä maksan taulun kuljetuksen matkahuollon kautta lähimpään matkahuoltoon. Isot taulut kuskaan itse.

Taulun hinta määräytyy koon mukaan. Katso HINNASTO

Taidetta lahjaksi

Yllätä läheisesi taidelahjalla. Vaihtoehto valmiille taululle on lahjakortti, jonka arvon voit määritellä itse. Lahjakortin saaja voi ostaa itselleen valmiin taulun tai teettää sen tilaustyönä.

Akustiikkataulut

Kaikuuko kotonasi?

Teen taidetta Konton akustiikkalevyille. Ne ovat kotimaisia luonnontuotteita, pintaturpeesta valmistettuja akustiikkalevyjä. Ne imevät tehokkaasti ääntä. Akustiikkalevyt ovat keveitä ja ne on helppo kiinnittää seinään. Ne sietävät erinomaisesti kosteutta, ja ovat homehtumattomia. Akustiikkalevyn pinta on kauniin elävä.

Mitä isompi akustiikkalevy on, sitä paremmin se akustoi. Akustointi paranee, jos vastakkaisella seinällä on myös akustiikkalevyä tai muita pehmeitä materiaaleja.

Tilaustyönä saat sellaisen taulun, jonka aihe, tunnelma ja värit tuntuvat omilta. Kerro minulle aihe ja värit, joita haluat tauluusi. Voit kertoa myös, mistä aiemmin maalatuista tauluista pidät, niin tiedän, minkä tyylistä taulua alan maalata sinulle.

Voit vaikka laittaa silmät kiinni ja miettiä, mikä paikka on sellainen, jossa rentoudut tai johon sinulla liittyy rakkaita muistoja. Voin maalata vihjeitä tästä paikasta abstraktiinkin tauluun. Vai haluatko tauluun hahmoina sinulle rakkaimmat ihmiset?

Kun olen alkanut maalaamaan, lähetän sinulle taulusta kuvan jossain vaiheessa kommentoitavaksi. Voit kertoa, mitä muutoksia tai lisäyksiä siihen haluat. Jos et pidäkään tilaamastasi taulusta, sinun ei tarvitse ostaa sitä. Tärkeintä on, että taulu tuntuu omalta.

Akustiikkatauluja on saatavana muutamia standardikokoja. Näiden lisäksi voidaan leikata muita kokoja, jos näistä ei löydy sopivaa. Käytän maalauksissani 3 cm paksuista levyä. Katso koot ja hinnat: HINNASTO

Laita minulle sähköpostia, whatsapviestiä tai soita, niin ideoidaan yhdessä kotiisi sopiva taideteos.

Hinnat:

24x33cm = 120e ( saatavana vain perinteisenä pohjana)

30x40cm = 150e (saatavana vain perinteisenä pohjana)

40×60 = 200e (saatavan vain perinteisenä pohjana)

50x70cm = 300e ( saatavana vain perinteisenä pohjana)

60x60cm = 300e

60x80cm = 400e

70×100 = 570e

90x120cm = 720e

100x150cm= 1000e

120×180 =1200e

120x200cm= 1300e

120x220cm= 1400e ( saatavana vain akustiikkapohjana)

120x240cm = 1600e (saatavana vain akustiikkapohjana)

 

Ympyrän malliset

50cm= 250e

60cm = 340e

70cm = 380e

90cm= 550e

120cm= 800e