Tilaustyöt

Taulut

Elämäsi tarina taiteeksi

Maalaan tauluja perinteisille taulupohjille ja kaikua ehkäiseville akustiikkapohjille. Jos mietit, kumpi pohja sinun kannattaa valita, niin neuvon, että jos tilassa kaikuu, kannattaa valita akustiikkapohja ja jollei kaiu, niin perinteinen taulupohja. Perinteisessä pohjassa saattaa säilyä taiteen arvo paremmin.

Tilaustyönä saat sellaisen taulun, jonka aihe, tunnelma ja värit tuntuvat omilta. Saat myös sen kokoisen taulun, joka on juuri sopiva siihen tilaan, mihin taulua ajattelet. Voit vaikka laittaa silmät kiinni ja miettiä, mikä paikka on sellainen, jossa rentoudut tai johon sinulla liittyy rakkaita muistoja. Voin maalata vihjeitä tästä paikasta abstraktiinkin tauluun. Vai haluatko tauluun hahmoina sinulle rakkaimmat ihmiset?

Toimi näin:

Teippaa maalarinteipillä sellainen alue seinään, kun ajattelet sopivaksi taulukooksi. Omat silmät kertovat, mikä on hyvä koko. Mittaa sitten tämä alue ja kerro mitat minulle. Teetän sopivan kokoisen pohjan. Laita minulle sähköpostia, whatsappviesti tai soita, niin ideoidaan yhdessä lisää.

Kun olen alkanut maalaamaan, lähetän sinulle taulusta kuvan jossain vaiheessa kommentoitavaksi. Voit kertoa, mitä muutoksia tai lisäyksiä siihen haluat.Jos et pidäkään tilaamastasi taulusta, sinun ei tarvitse ostaa sitä. Tärkeintä on, että taulu tuntuu omalta.

Perinteiset taulupohjat teetän kehystäjällä. Kiilapuut ovat suomalaista mäntyä. (Pieniä taulupohjia ostan yleensä valmiina.)

Akustiikkataulut ovat Konton pintaturpeesta puristettuja taulupohjia.

Minä maksan taulun kuljetuksen matkahuollon kautta lähimpään matkahuoltoon. Isot taulut kuskaan itse.

Taulun hinta määräytyy koon mukaan. Katso HINNASTO

Akustiikkataulut

Kaikuuko kotonasi?

Teen taidetta Konton akustiikkalevyille. Ne ovat kotimaisia luonnontuotteita, pintaturpeesta valmistettuja akustiikkalevyjä. Ne imevät tehokkaasti ääntä. Akustiikkalevyt ovat keveitä ja ne on helppo kiinnittää seinään. Ne sietävät erinomaisesti kosteutta, ja ovat homehtumattomia. Akustiikkalevyn pinta on kauniin elävä.

Mitä isompi akustiikkalevy on, sitä paremmin se akustoi. Akustointi paranee, jos vastakkaisella seinällä on myös akustiikkalevyä tai muita pehmeitä materiaaleja.

Akustiikkatauluja on saatavana muutamia standardikokoja. Näiden lisäksi voidaan leikata muita kokoja, jos näistä ei löydy sopivaa. Käytän maalauksissani 3 cm paksuista levyä. Katso koot ja hinnat: HINNASTO

Taidetta lahjaksi

Yllätä läheisesi taidelahjalla. Vaihtoehto valmiille taululle on lahjakortti, jonka arvon voit määritellä itse. Lahjakortin saaja voi ostaa itselleen valmiin taulun tai teettää sen tilaustyönä.

Laita minulle sähköpostia, whatsapviestiä tai soita, niin ideoidaan yhdessä sopiva taideteos.