Elämäsi tarina taiteeksi

Maalaan tauluja perinteisille taulupohjille ja kaikua ehkäiseville akustiikkapohjille
Tilaustyönä saat sellaisen taulun, jonka aihe, tunnelma ja värit tuntuvat omilta. Saat myös sen kokoisen taulun, joka on juuri sopiva siihen tilaan, mihin taulua ajattelet. Voit vaikka laittaa silmät kiinni ja miettiä, mikä paikka on sellainen, jossa rentoudut tai johon sinulla liittyy rakkaita muistoja. Voin maalata vihjeitä tästä paikasta abstraktiinkin tauluun. Vai haluatko tauluun hahmoina sinulle rakkaimmat ihmiset?


Toimi näin:
 
Teippaa maalarinteipillä sellainen alue seinään, kun ajattelet sopivaksi taulukooksi. Omat silmät kertovat, mikä on hyvä koko. Mittaa sitten tämä alue ja kerro mitat minulle. Teetän sopivan kokoisen pohjan. Laita minulle sähköpostia, whatsappviesti tai soita, niin ideoidaan yhdessä lisää.

Kun olen alkanut maalaamaan, lähetän sinulle taulusta kuvan jossain vaiheessa kommentoitavaksi. Voit kertoa, mitä muutoksia tai lisäyksiä siihen haluat.Jos et pidäkään tilaamastasi taulusta, sinun ei tarvitse ostaa sitä. Tärkeintä on, että taulu tuntuu omalta.

Perinteiset taulupohjat teetän kehystäjällä. Kiilapuut ovat suomalaista mäntyä. (Pieniä taulupohjia ostan joskus valmiina.)

Akustiikkataulut ovat Konton pintaturpeesta puristettuja taulupohjia.

Minä maksan taulun kuljetuksen matkahuollon kautta lähimpään matkahuoltoon. Isot taulut kuskaan itse.    

Taulun hinta määräytyy koon mukaan. Katso HINNASTO                                                                 
                   

Taidetta lahjaksi

Yllätä läheisesi taidelahjalla. Vaihtoehto valmiille taululle on lahjakortti, jonka arvon voit määritellä itse. Lahjakortin saaja voi ostaa itselleen valmiin taulun tai teettää sen tilaustyönä.