Kaikuuko kotonasi?


Teen taidetta Konton akustiikkalevyille. Ne ovat kotimaisia luonnontuotteita, pintaturpeesta valmistettuja akustiikkalevyjä. Ne imevät tehokkaasti ääntä. Akustiikkalevyt ovat keveitä ja ne on helppo kiinnittää seinään. Ne sietävät erinomaisesti kosteutta, ja ovat homehtumattomia. Akustiikkalevyn pinta on kauniin elävä. 

Mitä isompi akustiikkalevy on, sitä paremmin se akustoi. Akustointi paranee, jos vastakkaisella seinällä on myös akustiikkalevyä tai muita pehmeitä materiaaleja. 

Tilaustyönä saat sellaisen taulun, jonka aihe, tunnelma ja värit tuntuvat omilta. Kerro minulle aihe ja värit, joita haluat tauluusi. Voit kertoa myös, mistä aiemmin maalatuista tauluista pidät, niin tiedän, minkä tyylistä taulua alan maalata sinulle.

Voit vaikka laittaa silmät kiinni ja miettiä, mikä paikka on sellainen, jossa rentoudut tai johon sinulla liittyy rakkaita muistoja. Voin maalata vihjeitä tästä paikasta abstraktiinkin tauluun. Vai haluatko tauluun hahmoina sinulle rakkaimmat ihmiset?

 Kun olen alkanut maalaamaan, lähetän sinulle taulusta kuvan jossain vaiheessa kommentoitavaksi. Voit kertoa, mitä muutoksia tai lisäyksiä siihen haluat.

Jos et pidäkään tilaamastasi taulusta, sinun ei tarvitse ostaa sitä. Tärkeintä on, että taulu tuntuu omalta.

Akustiikkatauluja on saatavana muutamia standardikokoja. Näiden lisäksi voidaan leikata muita kokoja, jos näistä ei löydy sopivaa. Käytän maalauksissani 3 cm paksuista levyä. Katso koot ja hinnat: HINNASTO

Laita minulle sähköpostia, whatsapviestiä tai soita, niin ideoidaan yhdessä kotiisi sopiva taideteos.